Szállítási költség

Sajnos megváltoztak a postai levélküldés szabályai, így a továbbiakban már nem tudjuk levélként elküldeni a megrendeléseket, csak csomagként, ami sajnos drágább megoldás. Emiatt az alábbiak szerint változtak a szállítási költségek.

Banki előreutalás esetén: 1190 Ft (10.000 Ft felett ingyenes)

Postai utánvéttel: 2190 Ft (12.000 Ft felett ingyenes)

Óperenciás kalandok 6. - Nyári gondolkodtató

Óperenciás kalandok 6. - Nyári gondolkodtató
Vizuális emlékezet és gondolkodás fejlesztése játékosan
Fogyasztói ár600 Ft
Leírás

Az Óperenciás kalandok hatodik füzete a vizuális emlékezet és a gondolkodás képességének játékos fejlesztését célozza meg párhuzamosan. Mint azt korábbi számainkban írtuk az emlékezet egy megismerő folyamat. Egy magasabb fokú képesség, ami lehetővé teszi, hogy ingereket, információkat, élményeket elraktározzunk, megőrizzünk, előhívjunk. A vizuális emlékezet, az emlékezet másik formája, a negyedik füzetünkben bemutatott akusztikus emlékezet mellett. A gondolkodás pedig egy összetett folyamat, mely során meglévő ismereteinkre támaszkodva ok-okozati összefüggéseket, szabályokat ismerünk fel, következtetéseket vonunk le, hogy végül eljussunk egy probléma megoldásához, vagy egy új információ birtokába kerüljünk. Az iskolai évek folyamán állandó jelleggel szükségünk van e képességeinkre a sikeres szerepléshez. Színes, nyárra hangoló képeinkkel és a hozzájuk kapcsolódó feladatokkal a látás útján történő memorizálást, valamint az összetett gondolkodást igyekszünk játékosan fejleszteni.

Kedves Szülő, Kolléga!
Az Óperenciás kalandok kiadványsorozat célja a képességek és alapkészségek időben történő játékos, ugyanakkor tudatos fejlesztése, az esetleges hiányosságok megelőzése, korrekciója. Ma már nem csak a szakemberek, a laikusok számára is nyilvánvaló, hogy minden korosztályban a képességek, készségek szintje rendkívül eltérő. Ahhoz, hogy a kisgyermek számára az iskolakezdés sikeres legyen, fontos ezeknek a területeknek a játékos, észrevétlen fejlesztése.
Napi szinten gyerekekkel foglalkozó családos édesanyákként és gyógypedagógus szakemberként elméleti és gyakorlati tapasztalataink, ismereteink alapján igyekeztünk a játszva „tanulás” módszerét beépíteni füzeteinkbe. Az Óperenciás kalandok című - jelen esetben 6 részes - kiadványsorozatunk a képességek és alapkészségek fejlesztését célozza meg. Tematikusan összeállított füzeteink más-más terület fejlesztésére szolgálnak játékos feladatok útján az 5-7 éves korosztály számára.
Füzeteinkben a hasonló feladatok által az ismétlés és a fokozatosság elvét követjük feladattípusonként, mellyel a vizuális emlékezeten és a gondolkodáson túl az összpontosítás – figyelem, feladattartás, valamint a monotóniatűrés képességének fejlesztésére is sor kerül.
Jó szórakozást kívánunk a kicsiknek és segítőiknek egyaránt!

Pálfalvi Klaressz
gyógypedagógus

Szerkesztette: Petyus Réka
Szakmailag szerkesztette: Pálfalvi Klaressz
Összeállította: Petyus András
Borítóterv: BigWeek & Petyus András
Illusztráció: Lovász Zoltán, Comet Media Kft.

Kiadja: Comet Media Kft.
Felelős kiadó: Petyus Réka ügyvezető igazgató (+36 20 938 2871)
Nyomda: Pannónia Nyomda Kft.
Felelős vezető: a nyomda ügyvezetője